Etkili Özgeçmiş-CV Hazırlamanın 25 Sırrı

 

cv_new

 

Etkili CV NE DEMEK ?

Artan Türkiye Nüfusu, Eğitimli insan sayısının artması, Her sene Üniversitelerden iş piyasasına 1.5 milyondan fazla insanın girmesi, yurt dışında ki krizlerden dolayı tersine beyin göçü, aynı işi yapabilecek insan kapasitesinin artması CV nizin REKABETTE Olduğunun müjdecisidir..

Etkili CV FARKEDİLEBİLİR olmanızı sağlar. CV nizin SIRADANLIKTAN kurtulmasını sağlar, Sizi kalabalıktan ayırır. ÖNE ÇIKMANIZI sağlar. CV Nizi Etkileşimli Kılarak, üzerinde daha çok zaman geçirilmesini teşvik eder.

Etkili CV Hazırlamanın 25 Sırrı , iş arama sürecindeki aktif, pasif tüm profesyonellerin yaşamını, mantığı anlaşıldığı taktirde değiştirebilecek etkinlikteki Kişisel Tanıtım dökümanızdır.

Neden ETKİLİ CV HAZIRLAMANIN 25 SIRRINA İHTİYACINIZ VAR? 

İş Gücü piyasasında ki rekabet görünen, bilinen veya konuşulandan çok daha fazladır ve bu rekabet şirketlerin lehine değişim göstermektedir.

Yeni istihdam politikaları Genç, Üniversiteden yeni mezunları veya kariyerinin başında ki profesyonelleri desteklemektedir.

Artan Nüfus (sadece 0-22 yaş grubunun 32 Milyon kişi olduğu tahmin edilmektedir.) 35 yaş ve ilerisini iş sürekliliği açısından tehdit etmektedir.

Baby Boomerlar, yani 40 yaş ve üstü profesyoneller yavaş yavaş işsizlik rüzgarları ile karşı karşıya kalmaktadır.  Bu durum genç nüfus veya gençlerin daha fazla sorumluluk almaları anlamında iyi, işten çıkan, ayrılmak zorunda bırakılan profesyonel grup için kötü haber ve sinyaldir.

Şirketler lehine değişien iş gücü piyasası ve azalan maaşlar ne zaman yeniden çalışan lehine döner veya dengelenir bilinmiyor? Bildiğim gerçek, finansal sürdürülebilirliğiniz çerçevesinde her geçen gün zorlaşan insan kaynağı pazarında kendinizi ön plana çıkarmak için Etkili CVye sahip olmanız gerekliliğidir.

Sizin ile paylaşacağım sırlar, özgeçmişiniz veya profesyonel kimliğinizin uluslar arası standartlarda, rekabet etme gücünüzü arttırmasına yönelik bilgiler ile yeniden gözden ve elden geçirmenizi sağlamayı amaçlamaktadır.

Sizin ile Etkili Özgeçmiş Hazırlamaya yönelik 25 sır paylaşacağım.  PDF kitapçığı içerisinde yer alan bilgiler,  araştırmalarım ve deneyimlerim ile birleştirilmiştir.

Sizin ile paylaşacağım sırlar, özgeçmişiniz veya profesyonel kimliğinizin uluslar arası standartlarda, rekabet etme gücünüzü arttırmasına yönelik bilgiler ile CV nizi yeniden gözden ve elden geçirmenizi sağlamayı amaçlamaktadır.

Anlatımlar Örnek CV ler ile desteklenmiş veya Örnek CV lerin bölümleri ile desteklenmiştir.

Etkili CV Hazırlamanın 25 Sırrı E-Kitabı için lütfen aşağıda ki formu tam olarak doldurun. E-Kitabın içeriği size pdf olarak postalanacaktır.

ETKİLİ CV HAZIRLAMANIN 25 SIRRINA NASIL SAHİP OLABİLİRİM?

 

 

Umarım beğenirsiniz ve Uygularsınız.
Herkese kariyerinde başarılı bir yıl diliyorum. 
Can Büyükalkan

canbuyukalkan@gmail.com

Bir Cevap Yazın