Yeni Bir InfoGrafik CV Platformu Tyba.com

tyba

Tyba yeni bir Infografik CV platformu.

Infografik CV alanında en son gelinen noktayı bence Tyba ortaya koyuyor ve Tyba benim çok beğendiğim interaktif Infografik CV ortamı sağlıyor. Eminim sizde beğeneceksiniz.

Tyba’yı tasarlayanlar, Infografik CV ve Profesyonel CV trendlerini çok iyi görerek ve gözlemleyerek bir oyun değiştirici olarak Tyba’yı tasarlamışlar.

Tyba’nın yaratıcıları, Tyba için, “Tyba is a professional network for students, young professionals and Snr. professionals that is changing the way companies recruit talent.” Profesyonel bir Neywork olduğunu ve bir oyun değiştirici olacağını belirtiyorlar.

Tyba ücretsiz Infografik CV alanını size sağlayarak, bunu bir “showcase” etkileşimi yüksek tutarak, hatta size blog alanı sağlıyarak ve teşvik ederek, Internet üzerine bulunmanızı destekliyor ve yeni nesil iş bulma ortamı yaratmayı hedefliyor.

Tyba Türkiye’de henüz tanınmıyor. Ben bunu bir avantaj olarak görüyorum.

Eğer İngilizceniz varsa hemen işe koyulun derim.

Tyba Infografik CV nizi hazırladığınızda Tyba size özel bir link vererek çalışma alanınızın kalıcılığını destekliyor.  Etkileşimli CV yapısı o kadar kuvvetli ki, istediğiniz derinlikte çalışma yapmanıza izin veriyor.  Özellikle Görsel portföyü olan profesyoneller, İleri düzeyde projelerini anlatmak ve detaylandırmak isteyen profesyoneller, satış profesyonelleri, yazılım mühendisleri, ürün yöneticileri, yöneticiler  için ideal bir çalışma alanı sağlıyor.

Benim kariyer danışmanlıklarını yaptığım iki  danışanım bu mecrayı başarılı bir şekilde kullanıyor.

Farkındalığınızı arttırdıktan sonra harekete geçmek için mutlaka CareerSpot CV TASARIM ATÖLTESİ Eğitim ve Çalıştayını okuyun. 

Size de örnek teşkil etmesi açısından aşağıda linklerini paylaşıyorum.

Mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

Ümit Gürbüz

Burag Peksezer

Profesyonel CV niz ile Tyba gibi önemli bir Infografik platformunu entegre ederseniz ortaya Integrated CV veya Entegre CV yapısı çıkarmış olursunuz.

Yeni CV nizin çekim gücünü arttırmış, geliştirmiş ve daha fazla  davet alır hale getirebilirsiniz.

Profesyonel CV Hazırlamanın 25 Sırrını Okumanızı tavsiye ederim. Daha önce hazırladığım bir E-Kitaptır.  İçeriği ile ileri düzey CV teknik ve detay bilgilere sahip olabilirsiniz.

Herkese Kariyerinde Başarılı Bir Hafta Diliyorum.

Can Büyükalkan

canbuyukalkan@gmail.com

 

Bir Cevap Yazın