PROFESYONEL CV HAZIRLAMA HİZMETİ

Profesyonel CV Hazırlama Hizmeti, kariyerinde 8+ senelik deneyimi tamamlamış profesyoneller için ileri düzey CV hazırlama çalışmasıdır.

İş Başvurularında Profesyonel CV’lere geri dönüş oranının Standart CV’lere geri dönüş oranları ile kıyaslandığında on kat daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. 

Profesyonel CV’ler kurumsal profesyonellerin kariyer ve iş değiştirme sürecindeki tek ve en önemli tanıtım, temsil ve pazarlama aracıdır. 

Profesyonel CV’ler standart ve generic (genel amaçlı) CV’lerden yapısal olarak farklılıklar gösterir. 

Doğru teknikler ve psikolojik faktörler dikkate alınarak hazırlanan ileri düzey Profesyonel CV lerin çekim gücü standart veya sıradan CV lere göre çok yüksektir.

Profesyonel CV hazırlama süreci, başvuru yapılacak sektör, pozisyonların ve şirketlerin belirlenmesi ile başlar. Bu tanıma PROFESYONEL CV’LERDE KONUMLANDIRMA diyoruz. Konumlandırma bu bakış açısıyla, profesyonel deneyimleriniz ile doğru orantılı bir şekilde profesyonel kimliğinizi ortaya koyacağınız hedef pozisyonu temsil eder. 

Profesyonel CV’ler, kurumsal profesyonelin pazarlanmasına yönelik ortaya ileri düzey bir iletişim modeli koyar. 

Konumlandırma ile birlikte, Profesyonel CV ‘nin mekaniği devreye girer ve kurumsal profesyonelin hedef pozisyona yönelik, iş piyasasında nasıl ayrışacağını tanımlama süreci başlar. İş Piyasasında diğer adaylara göre ayrışma segmentation’ı oluşturur. Profesyonelin katma değer önergesini tanımlaması ive bunun yazılı ifadeye geçişi yer alır.  Katma değer önergesi aynı zamanda profesyonelin iş piyasasına verdiği sözüdür. 

Bu şekilde hazırlanacak CV nin stratejisi ve rekabet edebilme düzeyi başvuru yapılacak pozisyona ve şirketlere göre belirlenir.

Profesyonel CV Hazırlama Hizmeti ile sadece ileri düzey etkileşimi yüksek ve rekabette size kazandıracak CV nizi hazırlamaya odalanmayız aynı zamanda alacağınız danışmanlık sizi mülakata  da başarı odaklı hazırlar. Profesyonel CV lerin içerisinde kullanılan teknikler ile başarılı bir Kariyer Hikayesi, Mülakat sorularında karşılaşabileceğiniz (teknik, yetkinlik ve davranış temelli) sorulara yönelik hazırlık danışmanlık sürecinde gerçekleştirilir. 

Profesyonel CV çalışması CV nizi makyajlamaz, sizin sahip olduğunuz fakat ortaya koymakta, çıkatmakta zorlandığınız veya göremediğiniz özelliklerinizi ön plana çıkartır.

Kariyerlerin 8+ senelik deneyiminden sonraki aşamasını; 

liderlik, yönetim,  iletişim, strateji, başarılı proje ve program uygulamaları, iş geliştirme, satış, üst düzey kurumsal ilişki yönetimi,pazarlama, teknoloji yönetimi, dijitalleşme, süreç tasarlama ve yönetimi, fonksiyonel yönetim (ürün yönetimi vb..)  gibi özelliklerin ön plana çıktığı ve yetkinlik olarak kazanıldığı ve uygulandığı bir döneme geçişi temsil eder.  Her çalışma dönemi kariyerinizin akışı kapsamında kendi içerisinde ayrı fakat toplam hikayeniz içerisinde bütünleyici özellikte yorumlanır. 

Profesyonel Yorumlama;

Profesyonel CV lerde yorumlama en önemli konudur.  Başarı temelli yorumlama tekniklerinin aktif kullanımı gerekir, Neden işe alındığınız, iş verenin sizi neden seçtiğinin bir göstergesidir. İşe başladığınız andan itibaren,  başarının vizyonu ve Başarı yolculuğunda ki aşamlar ve yol haritası (Strateji oluşturma) ve deneyimin veriler ile harmanlanarak yansıtılması  bütünsel bir iletişim çerçevesi içerisinde doğru anahtar kelimeler ile kodanarak gerçekleşir. 

ATS Uyumu;

Profesyonel CV hazırlama sürecinde ATS ( Applicant Tracking Systems) kritik bir önem kazanmıştır. Başvurduğunuz pozisyonda diye adaylar arasından sistemsel uyumun yakalanması ve sizin ön plana çıkmanız için gerekli bir yapıdır. Profesyonel CV ler hem İnsan gözüne hemde artık yapay zeka kullanılarak hazırlanmış robotlara yönelik olmalıdır. Seçme ve Takip robotları İnsan Kaynağı uzmanlarının yerini almayacaktır. Fakat daha önce kişisel deneyim ile gerçekleştirilen ön eleme  süreci daha standartlaşmış ve otomatik bir sürece dayandırılmıştır. ATS sistemlerindeki yapay zeka kullanımı CV içerisinde kullanılan kelime ve kelime gruplarının iş ilanı ile uyumu ve değerlendirilmesi ile bazı adaylar daha çok ön plana çıkıyor.  Profesyonel CV Hazırlama Hizmeti kapsamında CV nizin bilinir ATS sistemleri ile uyumlu hale getirilmesine yönelik beraber çalışılır. 

Profesyonel CV Hazırlama Hizmeti holistik ve bütünsel bir çalışmanın sizin ile gerçekleştirilerek, size ait verilerin toplanıp en etkili şekilde yorumlanmasını ve temsilini içeren kişiye özel butik bir çalışmadır. Bir metodu ve metodolojisi vardır ve kişiye özel bir yaklaşım ile uygulanır.

Üst düzey profesyonel CV lerin çoğu İngilizcedir. Bu yüzden  sizi temsil edebilecek İngilizce CV oluşturmak ve İngilizce CV teknikleri çalışmada önemli bir yer tutar. PROFESYONEL CV ÇALIŞMA PROGRAMI hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. 

Gerçekleştirilecek çalışmanın temelleri  uluslar arası CV standartlarına uyumu ve American Resume Writers Association prensiplerini kapsayacak şekilde hazırlanır. Uluslar arası çalışmaya açık profesyoneller veya kariyerini uluslar arası şirketlerde ve Türkiye dışında gerçekleştirmek isteyen profesyoneller için Profesyonel CV önemli bir araçtır.

PROFESYONEL CV İLE STANDART CV ARASINDAKİ FARKLAR

Profesyonel CV nin size ait bir pazarlama aracı olduğunu kabul etmeniz ile başlıyor. İngilizcesi “2 pager flyer like ” Türkçesi 2 sayfalık broşürünüz.

Profesyonel CV mimarisi itibarı ile karmaşık bir yapıya sahiptir. Öğrenildiğinde her daim kendiniz için kullanabileceğiniz profesyonel ve etkili bir araca sahip olursunuz. Profesyonel CV Konumlandırma içerir. Konumlandırma markalaşmanızın başlangıcıdır. İçeriğinde pozisyon ve alan derinliği yaratan uzmanlık alanı bileşenleri vardır. Markalaşma aynı zamanda sizin Profesyonel CV niz için hedef kitlenizi belirlediğiniz ilk kez ben kiminle hangi pozisyonda ve ne tür fonksiyonel alanlar ile çalışacağım sorularınızı yanıtlamaya çalıştığınız bölümdür.

Profesyonel CV Vizyona sahiptir. Sizin gelecek ile olan ilişkinizi tanımlar. Geleceğe bakış kariyer hedefi ile birleşik yetkinliklerin nasıl uyum içerisinde sizi yapmak istediğiniz işler ile bağdaştığını anlatır.

Profesyonel CV kuvvetli yorumlama içerir. Büyük başarıları, iş kazanımlarını ve proje program sonuçlarını, başarılı girişimleri, pazarlama faaliyetleri ve kampanya yönetim felsefesini anlatabilmek ve bunu kişisel bir vizyon çerçevesinde gerçekleştirilir. Bu şekilde sizin bir kariyer hedefiniz ve kariyer yolculuğunuz bilinçli bir şekilde oluşturulur ve iş başvuruları şirket ile ortak ve paralel bir yolda kesişimi ve ortaya çıkarılacak sinerjiyi tanımlar.  

Yorumlamayı yapabilmek profesyonelin kendine ait bileşenleri ortaya çıkarması ile gerçekleşir.

CerenAltintas

Profesyonel CV etkileşimi yüksek bir araçtır. Yukarıda bahsedilen bütün bileşenleri etkileşimli bir şekilde birbirine linkleyerek bütünsel olarak sunuma hazır hale getirir. Profesyonel CV bu kapsamı itibarı ile 2 sayfa içerisinde 15+ sayfanın detayda sunulduğu özel bir pdf veya kişisel sunum aracıdır.

Profesyonel CV Sıradan CV lere kıyas ile daha uzun zamanda ve bir metod çerçevesinde hazırlanır. Profesyonel CV nin amacı size fırsat yaratmak ve rekabet içerisinde (diğer adayların CV leri arasında) avantaj sağlamaktır. Bu avantaj size iş daveti aldırır. Bundan sonrası sizin profesyonel mülakat başarınıza bakar. İkisi bir arada size istediğiniz işi kazandırır.

Profesyonel CV ler kurumsal profesyonellerin rekabette avantaj sağlamak için kullandıkları finansal değeri olan, ALGIDA SEÇİCİLİK YARATAN, POZİTİF YÖNLENDİRME İÇEREN ve İKNA PSİKOLOJİSİNİN ÖĞELERİNİN kullanıldığı özel, kişisel ve kurumsal dünyaya yönelik pazarlama aracıdır.

Profesyonel CV Hazırlama Desteği hakkında daha fazla bilgi almak için Aşağıdaki formu doldurarak veya canbuyukalkan@gmail.com mail adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. 

PROFESYONEL CV HAZIRLAMA HİZMETİ” için bir yorum

Bir Cevap Yazın