İNGİLİZCE CV ÖRNEKLERİ

cv-professional-package-small-

Kurumsal dünyada çalışan profesyonellerin gerek iş arama süreçlerinde gerekse iyi bir iş fırsatı ile karşılaştıklarında en büyük ihtiyaçları kendilerini temsil edebilecek İyi bir CV dir. İyi bir CV ye sahip olmak kişiyi iyi hissettirir ve güven verir.

İyi bir CV nin anlamı, CV, işe alımcı tarafından değerlendirildiğinde veya bir yönetici tarafından incelendiğinde profesyonelin eğitimini, iş deneyimini, gerçekleştirdiği projeleri, başarılarını, görev ve sorumluluk alanlarını, katma değerini,  kariyer hedefini, profesyonel gelişimini, kolayca ve açıkça görebilmesi anlamına gelir.

İyi bir CV pozitif yönlendirme ve algıda seçicilik içerir. Etki oranı sıradan bir CV ile kıyaslandığında çok yüksektir.

Bu tür bir şeffaflık içerisinde hazırlanan CV’nin çekiciliği vardır ve işe alımdan sorumlu olan kişi veya yönetici İyi bir CV nin sahibini görmek, tanışmak veya mülakata davet etmek ister.

CV lerin işe alım profesyonelleri veya yöneticiler tarafından incelenme veya okunma süreleri 20sn-60sn arasında değişmektedir. İyi bir CV ayırt edici özelliği ile kendisini görüşülecek kişiler arasına aldırır.

İyi CV nin en büyük etkisi ve görevi size iş görüşmesine davet aldırmasıdır.

İyi bir CV niz varsa, başvuru adediniz ile doğru orantılı olarak çok sayıda iş görüşmesine davet alabilirsiniz.

Yöneticilik, Genel Müdürlük ve İşe Yerleştirme çalışmalarımda 10,000’in üzerinde CV yi incelemiş birisi olarak özellikle son dönemlerde iş görüşmelerine çok sayıda davet almış, uluslar arası şirketlerde çalışmış ve CV si kabul görmüş 50 özel CV ‘yi tarz, içerik, kapsam, kariyer hedefi ve template, kısaca bir bütün olarak, ihtiyacı olan profesyoneller ile paylaşmak amacı ile bir araya getirdim.

Bu 50 Özel CV farklı iş kollarında çalışan yönetici seviyesinden üst düzey yönetim seviyesine uzanan başarılı kariyer çizgisine sahip profesyonellerden oluşuyor.

SalesOperationsManager

CV lerin iyi olması yeterli mi? Bence yeterli değil.  Bu değerli profesyonellerin kazançlarıda benim açımdan önem arz ediyor. İyi kazanç seviyesi bir göstergedir.

Kurumsal Dünya’da profesyonelin algıyı ilk oluşturduğu araç CV dir. Dolayısı ile iyi kazanç seviyesine sahip profesyonellerin oluşturduğu algıda bu CV lerden feyz alacak profesyoneller açısından önemlidir.   Sadece CV nizin iyi olması yeterli değildir. İyi bir CV ile görüşmeye davet edildiğinizde onun arkasını doldurmak en önemli aşamadır. CV niz iyi siz değil. O zaman mülakatınızın sonucu iyi olmayacaktır.

İyi CV ler kurumsal profesyonellerin tek ve en önemli pazarlama aracıdır.

Hazırladığım bu çalışmanın çok sayıda profesyonele yön vereceğine ve İyi bir İngilizce CV hazırlama noktasında kendilerini aydınlatacağına inanıyorum.

Eğer kariyerinizde yönetimsel bir pozisyonu hedefliyorsanız. Türkiye’de çok uluslu şirketler tarafından kabul görmüş, nitelikli kişilerin hazırladıkları, ve bu CVleri inceleyerek, okuyarak, kronolojik akış içerisindeki yorumlamalarını okuyarak, kendi çalışmanızı hazırlamanız ve bu değerli envantere ulaşmanız sizin için stratejik bir avantaj olacaktır.

İş piyasası bugün rekabettedir. Özellikle yönetimsel pozisyonlar için ciddi bir kariyer rekabeti yaşanmaktadır. Bu rekabette sizi ön plana çıkarabilecek en önemli aracınız sahip olacağınız iyi bir CV dir.

Bu çalışmanın size yön ve ilham vereceğine inanıyorum. Kendi CV nizi elden geçirirken elinizde modeller olması, içerik, hikaye, kronolojik yaklaşımları görmeniz açısından ve profesyonellerin kendilerini nasıl yorumladıklarını anlamanız açısından size fayda sağlayabilir. Bu faydayı bir “çözüm” olarak fiyatlandırdık ve değer yaratmaya yönelik danışmanlık olarak paylaşıyoruz.

50 özel CV içerisinde her bir kişiye ait özel verilerin tümü, son çalıştıkları şirket ismi değiştirilmiş ve kişisel resimler kaldırılmıştır.

Evet, bu özel çalışmaya sahip olabilmek için can@procvcoach.com mail adresine talepte bulunabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki bilgileri mail ile paylaşın veya formu doldurun.

1- Linkedin Profil Adresiniz.

2- Şu an sahip olduğunuz CV niz.

3- Neden Profesyonel İngilizce CV lere İhtiyacınız olduğunu lütfen belirtin.

Paylaşımlarınız doğrultusunda bu çözümün sizin için nasıl çalıştığını ve fiyat bilgisini paylaşıyor olacağız.

 

 

 

 

 

Genel içinde yayınlandı

İNGİLİZCE CV ÖRNEKLERİ” için bir yorum

Bir Cevap Yazın