CoffeeSpot@CareerSpot Networking Etkinliği 26 Şubat’ta Conrad’da

CareerSpotLogo

CoffeeSpot@CareerSpot 

CareerSpot grubu 26 Şubat ‘ta Conrad Otel 14. Kat Summit Lounge’da bir araya geliyor. 25. CoffeeSpot etkinliğimiz (kahve molası toplantıları) 1930 – 2200 saatleri arasında gerçekleşir.

CareerSpot Grubu Hakkında,

CareerSpot grubu 2012 Mayıs ayında Linkedin Temelli kurulmuş sosyal bir projedir. Amacı Teknoloji, Bilişim, Telekominikasyon,  Finans, Çağrı Merkezi, E-ticaret vb. iş alanlarında Kariyere yönelik networking ve aktif pasif iş arama sürecinde olan profesyonellerin  aynı sektörden farklı iş ailelerinden profesyoneller ile tanışmalarını  ve yeni iş olanaklarını keşfetmelerini desteklemektir.  3 Farklı Networking organizasyonu ve Webinarlar ile Profesyonellerin Kariyer Gelişimini Destekler.

CareerSpot Grubu Sosyal bir Projedir. Aylık kariyer gelişimi ve iş arama süreçlerinde yukarıda tanımlanmış sektör profesyonelleri için ücretsiz Webinar programları ile CareerSpot grup üyelerini destekler.  Not: Her ay 1 kere ücretsiz farklı konularda Webinar Düzenler.

CoffeeSpot Toplantıları Hakkında,

CoffeeSpot toplantıları, CareerSpot grubunun en küçük ve serbest networking etkinliğidir. İş çıkışı akşam üstleri Conrad Otel Summit Lounge’da gerçekleştirilir. Katılımcı sayısı 30-50 arasında değişir ve düzenli aylık etkinliktir. Kahve Molası olarak nitelendirdiğimiz etkinlik 1930-2200 saatleri arasında gerçekleşir.

Conrad Otel sağladığı lokasyon ve ikramları için 30 TL katılım ücreti almaktadır. CareerSpot grubu ticari bir yapı olmadığı için ücret almaz.

Katılım için, Linkedin grubunda ki CareerSpot grubunun bir üyesi olmanız ve katılımınızı e-posta ile onaylamanız gerekmektedir.

CareerSpot Grubunun gelecekteki network etkinlikleri için lütfen bloğumu takip edin.

Görüşmek ve Tanışmak dileği ile…

Can Büyükalkan

canbuyukalkan@gmail.com

 

 

Bir Cevap Yazın